Нововъведения в OnLive

0
17

„Облачната” услуга OnLive ще получи ъпдейт, който ще внесе големи промени във функционалността й. Най-голямо внимание е отделено на крос-платформения групов гласов чат, в който едновременно могат да си комуникират потребителите на РС, Мас и собствениците на микроконзолата OnLive. Приятелите вече могат да си говорят независимо от това в каква игра се намират в момента.

Новата родителска система за контрол не позволява на децата да пускат заглавия с рейтинг 18+, нещо повече – те няма да могат да гледат дори трейлър на такава игра. Също така, ще може да се блокира възможността за чат с непознати и функцията за наблюдение на чужди игри.

Разработчиците са обновили интеграцията на Facebook и сега всеки потребител има възможност автоматично да публикува видео и информация за достиженията си в своята Facebook страница.

OnLive засега е пусната официално в САЩ и Великобритания, но услугата може да се пробва и в други страни на света. В България няколко души са официални бета тестери и твърдят, че лага е поносим.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за