Като част от сравнително голямото обновление, Watch Dogs 2 се сдоби с нов удължен край и това вероятно насочва към следващата предполагаема част от серията – Watch Dogs 3. Пачът, който, както вече знаем, е 10 GB за конзолата и 14 GB за персонални компютри, добавя още и нови зони, обличане и известният Карлтън танц от „Свежия принц на Бел-Еър“.

Обновлението може би прави връзка и с DLC-то, подготвяно за играта. Допълненията от него ще са достъпни в кооперативния режим на всички версии. Но има една екстра добавка, която като че ли е насочена отвъд пропуска за сезона и DLC-то.

Докато играете последната мисия на играта, нова сцена се появява под формата на записан разговор между двама неназовани мъже (наскоро пуснаха и видео, ако искате да я гледате). Заглавието на записа обаче е много интригуващо: 51.462014, -0.112504 които са координатите на област Брикстън на картата на Лондон.

Предишна информация предполагаше, че DLC-то за Watch Dogs 2 ще се развива някъде в Сан Франсиско, което значи, че тук се предполага намекването за необявен експанжън или въобще за изцяло нова игра в Лондон. Важно е да отбележим, че Ubisoft неведнъж е насочвала към бъдещи локации в игрите с отворен свят. Това се е случвало в света на Assassin’s Creed франчайза. Освен това наскоро Ubisoft съобщи, че въпреки ниските продажби се радва на успеха на Watch Dogs 2 и че вероятно ще продължи серията.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари