Последното DLC на Dark Souls III: The Ringed City изглежда слага окончателен край на серията. Допълнението е сравнително по-добро от безцелното Ashes of Ariandel. Разработчиците са обърнали специално внимание на обстановката в играта и според феновете то е точно това, от което Dark Souls 3 се нуждае.

Геймърът трябва да изследва оградения град в търсене на елюзивната тъмна душа на предишен герой. Картата обаче е звездата във филма. Представена по величествен и иновативен начин, тя грабва вниманието повече от всеки друг бос. Хълмът Дрег впечатлява с обгорени земи и високи кули, блестящи на хоризонта. На път сте да влезете в един умиращ свят, който съчетава по уникален начин всичко, което преди сте виждали в Dark Souls сериите.

Имайте предвид обаче, че не трябва да бързате да опитате DLC-то неподготвени. То гъмжи от най-силните чудовища, съществували някога в играта. Дори най-слабите противници могат да ви убият. Препоръчва се да влезете с играч, който да е поне ниво 125. Иначе поемате голям риск. Като последно DLC и край на цялата серия, то ще изпита всички ваши умения за игра.

Dark Souls III: The Ringed City е достъпно за персонални компютри, както и за конзолите Xbox One и PlayStation 4. Допълнението обаче изисква много дисково пространство – 25 GB, което ще трябва да имате предвид, преди да изтеглите и инсталирате.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари