Новото DLC The Sims 4: City Living ще включва апартаменти, карнавални празненства и други

0
141

ЕА и Maxis подготвят на симс феновете ново DLC с отдавна чакани допълнения – The Sims 4: City Living. Новият „експанжън“ ще пренесе играча в една чисто нова среда – големия град. Там симовете могат да си наемат апартаменти. Зелените морави и широките алеи са заменени от високи небостъргачи. Апартаментите се дават под наем, което е страхотна новина, тъй като преди симовете оставаха абсолютно без пари от покупката на къща.

 

Новият град ще се казва Сан Мюшуно. Не е типичен пример за Ню Йорк Сити, но за сметка на това ще е пълен както с високи сгради, така и с карнавални шествия и караоке барове.

В зависимост от наема, симът може да се окаже в мръсен апартамент, където спуканите тръби ще са ежедневие, ще има проблеми с тока и с хлебарки. По-заможните могат да си позволят разкошни мезонети с фитнес зали или апартамент на върха на небостъргача. Там можете да си направите басейн, градина и да наблюдавате целия град. Ако наемете апартамент в небостъргач, можете да го превърнете в бар, офис или магазин, в зависимост от вашето предпочитание.

В списъка с допълнения са включени и възможността симовете да рисуват графити, да играят баскетбол в парка и други. Заедно с каталозите за High-rise обзавеждане са добавени и нови дрехи и аксесоари за симовете.

 

The Sims 4: City Living DLC ще излезе в продажба на 3-ти ноември.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари