Feral Interactive и Creative Assembly анонсираха датата на излизане на следващото допълнение към Total War: Three Kingdoms. Fates Divided, както е името му, ще се появи на 11-ти следващия месец.

Действието във Fates Divided се развиват десет години след бурните събития от главната кампания, като играещите ще станат свидетели на края на едно някога велико приятелство между двама от най-великите пълководци на периода, които днес вече се бият един срещу друг за надмощието над Китай. Постройте нова империя с армия, която се предвожда от двама от най-могъщите воини – безмилостният Као Као и изключително силният Йън Шао – всеки, притежаващ своя собствена история. По време на играта ще получите също така и възможност да се впуснете в кампания от името на Лиу Ян, мъж с огромни амбиции и велик стратег, който се опитва да осигури наследството на своята фамилия в сянката на империята на Хан. „Използвайте тази уникална механика, за да подготвите почвата за идването на власт на неговия син Лиу Жанг и се възползвайте от успехите на вашия баща или станете свидетели на това как плановете му биват унищожени от вашето ръководство“, гласи анонса на Fates Divided.

Допълнението идва със сериозен пакет от безплатно съдържание за всички, като преработка на фракциите на Као Као и Йън Шао,, новата механика Imperial Intrigue, подобрение към съвета на фракциите и много други.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари