Ново видео към Assassin’s Creed Odyssey представя Медуза

0
241

Срещнете се с едно от емблематичните чудовища от старогръцката митология.

По време на Gamescom 2018, Ubisoft представиха изцяло ново геймплей видео от Assassin’s Creed Odyssey, придружено и от стилна синематика (видеото по-горе).

Геймплей видеото ви среща с горгоната Медуза, ужасяващия персонаж от древната митология, която вместо коси има змии и вцепенява с поглед всеки, осмелил се да я доближи.

В пространна публикация на страниците на блога си, Ubisoft споделят повече за евентуалната ви среща с Медуза. Това няма да е лесна работа, тъй като тя не е случаен „бос“. Независимо дали играете с Касандра или с Алексиос, ще трябва да имате ниво 50 и да сте се справили с голяма част предизвикателствата, които са се изправили пред вас. Освен това, самата среща или по-точно пътят до нея ще ви отнеме време, определено. Всичко започва, когато посетите Ересос, където разгневена тълпа се готви да хвърли в морето жена, обвинена в това, че е виновна за смъртта на любимата си, което не е вярно. Вие ще трябва да запретнете ръкави и да възстановите правдата. Тя е стартовата точка в куеста, който ще включва посещението на друг остров, битка с морски чудовища, диви зверове и хора – могъщ воин, който ще ви даде ключа към величествен храм, който е дом на Медуза и група амазонки – Дъщерите на Артемида. И тук не става дума само да размахвате меча си. Съвсем не. Ще трябва да разчитате на своята съобразителност (традиционните маркери, показващи ви точното местоположение на всичко не присъстват тук) и внимание, използвайки умело своите способности да останете незабелязани от врага.

Може да видите демонстрацията, която Ubi представиха по-долу, идваща от YouTube канала на IGN.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за