Mundfish представиха изцяло ново видео към Atomic Heart – една от най-чаканите видеоигри на 2023. Видеото разкрива пълната история на играта, представя непоказвани до този момент геймплей кадри и ни представя великолепието на света, създаден от руското студио.

В началото на миналия век гениален учен създава технология, която спомага за пробив в роботиката. Благодарение на изкуствения интелект, роботите освобождават хората от професионалните им задължения, заменяйки ги в различни сфери. Колективният изкуствен разум се грижи за това те да се развиват, но идиличността на тази алтернативна версия на СССР от средата на миналия век приключва, когато партията представя нова, по-мощна версия на технологията. Както може и да се очаква, нещата се объркват. Колективния разум е саботиран, а вашата задача е да оправите нещата. За тази цел пътувате до огромен изследователски център, в който стотици учени и работници са изгубили живота си, а роботите явно са полудели. Но роботите няма да са единствената заплаха за вас тук. Ще имате срещу себе си всякакъв вид чудовища, мутанти, заложени предварително клопки и даже кръвожадни растения. Единствената помощ, която ще имате на разположение ще е Чарлес, изкуствен интелект, вграден в специалната ви ръкавица, с чиято помощ ще елиминирате враговете си по всякакви изобретателни начини. Ръкавицата обаче може да комуникира с вас, тя знае всичко за носещият я, има познание за света, в който сте попаднали и ще е вашето спасение в най-трудните моменти. Видеото ни представя и друга подробност. Става дума за времетраенето на основната кампания, която както разбираме от гласа зад кадър, ще е в продължение от над 25 часа. Atomic Heart излиза по-късно този месец – на 21-ви, за конзоли и персонални компютри.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари