Ново видео към Battlefield 1 ни представя сингъл кампанията

0
369


DICE
публикуваха подробности за сингъл плейър режима в Battlefield 1. Освен мултиплейъра, който обикновено си е акцент в Battlefield сериите, сингъл кампанията в BF1 звучи като не по-малка забава. Изглежда, че на играещите ще бъдат поднесена любопитна комбинация от реален геймплей и синематика, която да подпомогне ангажирането на вниманието ви.

Сингъл кампанията ще бъде белязана от т.нар. „военни истории“ (War Stories) – поглед към различни герои, притежаващи свои собствени характеристики.

„Те разказват за хората, а не толкова за историята или битките. Първата световна война е многолика. Ние бяхме наясно, че искаме да предадем това разнообразие. Съществуваха толкова много перспективи и герои в тази война и желанието ни беше да покрием голяма част от тях“, пишат от DICE. Вместо да следвате съдбата на един-единствен герой, вие ще може да се превъплътите в много герои в различни точки по света – пустинните ширини, градската среда, планини и гори. Така например в една от военните истории, наричаща се Through Mud and Blood, вие ще влезете в ролята член на танков екип, управляващ Mark V – неговия шофьор. Като млад боец, на вас ще ви се наложи да се научите да управлявате танка, но също така да спечели доверието на своите бойни другари, което прави от историята по-лично преживяване, обясняват създателите на играта.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари