По време на редовното издание на State of Play тази седмица, Sony Interactive Entertainment и Steel Wool Games показаха ново видео към Five Nights at Freddy’s: Security Breach. Трейлърът ни запознава с основните врагове, които ще срещнете в играта и представя геймплей от новата игра.

Самите Steel Wool Games не разкриват все още подробности за Security Breach, но тези от вас, които са харесали предишните игри от поредицата, знаят какво да очакват.

„Здравейте, дечица! Искате ли пица? Fazbear Entertainment не е спестил нищо, за да създаде най-екстремния семеен център за забавления – Freddy Fazbear’s Mega Pizza Plex! Висок три етажа, това е най-лъскавата, най-удивителна, безопасна (Freddy Fazbear’s Mega Pizza Plex не гарантира вашата сигурност) пицария, която вселената някога е виждала. И разбира се, че Фреди и неговите приятели са развълнувани да ви посрещнат! Възползвайки се от последните достижения в аниматрониката, вие всъщност може да си направите партито заедно с тях. Така че, на следващия ви рожден ден, позволете на Freddy Fazbear’s Mega Pizza Plex да ви направи СУПЕРЗВЕЗДА!“, гласи новата игра, която излиза първо за PS4, PS5 и PC, а впоследствие и за други платформи, по-късно тази година.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари