fbpx
16.8 C
София

Ново видео към Halo Wars 2 представя героите и историята

Най-четени

Методи Дамянов
Методи Дамяновhttps://www.kaldata.com/
В "Калдата" от 2012г. насам. С интереси в сферата на информационната и интернет сигурност, дисруптивните технологии (IoT, AI, облак), видеоигрите с душа и послание и интернет свободата. Фен на Кен Ливайн, Ричард Столман и Джон Пери Барлоу.


343 Industries
и Microsoft публикуваха ново видео към Halo Wars 2. Прожектираното по време на Comic-Con видео хвърля повече светлина над героите, историята и злодея Атриокс. В създадения от Blur Studios трейлър, срещаме екипажа на Spirit of Fire и отряд спартанци, изправящи се срещу Атриокс. Пристигнали в лаборатория на UNSC, спартанците срещат единствения оцелял, Изабел, новият изкуствен интелект в играта, който се играе от Ерика Сото, която присъства на специалната среща с медии и геймъри по време на изложението. Разработчиците обясняват, че ролята на Атриокс е важна, тъй като той помага да се разкрие историята на героя.

 „Желаехме да вдигнем залозите тук. Искахме да покажем спартанците притиснати до стената“, обяснява Кевин Грейс от 343 Industries. Ролята на Изабел също е много важна, тъй като тя обяснява какво се е случило през 28-те години, през които екипажът на Spirit of Fire е бил в криогенен сън. Тя ще представи и нво подход към ролята ѝ, като в случая тя е леко наивна към войната като факт. Тя е уплашена и в същото време любопитна. Притеснена е от злодеите и има много повече човешки черти вече в нея. Тя ще е доста по-различна от Серина, изкуственият интелект от първата игра. „Тя е уязвима, емоционално ангажирана с това да защити и запази живота на хората, за които отговаря. Тя обича хората, безусловно по някакъв начин. Изабел е един много забавен подход към идеята за изкуствения разум“, заявява Сото за своята героиня.

Играта прави премиерата си през февруари следващата година.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари

Нови ревюта

Подобни новини