Ново видео към HEVN

0
19

Харесвате ли sci-fi заглавията от рода на Adr1ft и SOMA – игри с перспектива на камерата от първо лице, в които попадате в обстановката на звездна станция и трябва да се преборите с някаква мистерия, като да речем внезапното обезлюдяване на кораба или някакъв друг проблем, който ще ви спаси живота?

Ако е така, то знайте, че през пролетта на следващата година ви очаква още веднъж от същото, тъй като Miga възнамеряват тогава да публикуват своето звездно приключение HEVN за PC и Mac.

“През 2128-ма, човешкото население се бори за едно по-добро бъдеще. Земята се е нагорещила, пренаселила и разделена от технологията. Без други възможности, Себастиян Мар решава да се присъедини към звездна мисия в търсене на полезни изкопаеми на светлинни години от нашата планета. HEVN представлява имерсивно, задвижвано от историята си фантастично приключение, чието действие се развива на изолиран планетоид, обикалящ отдалечена в Космоса звезда. Вие ще трябва да управлявате силно противоречивите усилия за търсене на полезни изкопаеми на Nomoni Inc. Макар и подпомаган от роботи и изкуствен интелект, вие все пак ще трябва да използвате и своята съобразителност, за да оцелеете във враждебната обстановка тук. Следете нивата си на преумора, здравни показатели и психическо състояние, за да се справите с трудностите на тази отдалечена скала”, описват играта си нейните създатели. HEVN черпи вдъхновение от класически игри, като Deus Ex и System Shock и е описвана като различна от подобните заглавия sci-fi игра.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари