След като вече представиха два от класовете бойци в Hood: Outlaws and Legends, Sumo Digital и Focus Home Interactive показаха достойнствата на следващия клас в играта, с който ще може да играете – машината за убиване Brawler. Притежаващ чудовищна сила и огромен чук, с който разцепва черепите на своите врагове, Brawler е специалист в близкия бой, както може да видите и от трейлъра по-долу, идващ от IGN.

Непобедим в схватки отблизо, Brawler е изключително уязвим в случаите, в които враговете му се намират на разстояние. Все пак той не е съвсем безобиден в подобни сценарии заради експлозивите, които може да хвърля по противниците си. Основно негово предимство се явява характеристика с името „Гняв“. Активирала се, тя превръща Brawler в свръхчовек, пред когото всяка заплаха е безполезна.

Представена през лятото на миналата година, Hood: Outlaws and Legends предлага един нестандартен поглед над легендата за Робин Худ. Мултиплейърната игра включва 4х4 PvP геймплей, при който не една, а две групи борци за справедливост се състезават да заграбят откраднатото от злия благородник. Вашата задача е да работите съвместно със своите приятели, възползвайки се максимално от предимствата, които предоставя вашия герой и неговия клас.

Играта излиза за Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 и PC на 10-ти май тази година.

1 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари