Анонсирана по време на Gamescom 2019, Humankind на Amplitude Studios (Endless Legend) има високи амбиции – да се пребори за място под слънцето на територията на 4Х стратегиите – една доста тясна ниша в гейм света, доминирана от „Цивилизацията“ на Сид Майер. Структурата на играта и основните механики в Humankind обещават безброй комбинации и висока степен на преиграване, както и голяма свобода и огромно забавление. Кое обещание ще бъде изпълнено предстои да видим, когато Humankind излезе през април. Междувременно, студиото не престава да публикува своите видеодневници в Интернет, като тази седмица беше обърнато внимание на комбат системите и начините за водене на бойни действия с „Изкуството на войната“.

„Войната е неотменима част от човешката история. А когато се опитвате да изградите една империя, то ще дойде и деня, в който ще пожелаете да поведете отрядите в битка, точно, както Наполеон или Цезар. В Humankind, нашата предстояща историческа стратегия, вие ще бъдете не само главнокомандващ и човекът, който е отговорен за всички вземани решения за империята ви, но и ще този, който издава директно заповедите“, обясняват Amplitude.

Може да очаквате да поемете пълен контрол, както над вашите армии и на отделните войскови подразделения, така и над терена, който може да използвате във ваша полза. Не само армиите, като цяло, но и отделните бойци са предадени максимално правдиво по отношение на своето снаряжение и умения, за което е помогнал на студиото историк. Но освен автентичност и висока степен на ангажираност и имерсивност, Amplitude обещават, че като участник в битките, вие ще получите огромна свобода, така че да разгърнете стратегическия си гений в максимална степен.

Humankind излиза на 22.04.2021 в Steam и ако направите предварителна поръчка за играта сега, може да я вземете с отстъпка от 17%.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари