Една от игрите, които през миналата година Sony представи като премиерни заглавия за PlayStation 5 беше Kena: Bridge of Spirits на Ember Lab.

Играта изглежда като страхотно забавление за малки и големи и привлича с чудесната си визия не само в синематиките, но и в геймплей кадрите. Миналия месец разбрахме датата на излизане на играта, а тази седмица се появи и ново, кратко видео към Kena: Bridge of Spirits. То беше представено по време на Future Games Show и включва, както показвани досега кадри, така и нов геймплей, свързан основно с комбат системите в играта. Трейлърът ни показва различни форми на атаки, които Кена ще може да използва, както и дефанзивни техники, с които ще отблъсква атаките на своите противници.

Играта ще предложи интересна история, линеен сюжет с открити елементи и силна връзка в темите, визията и музиката с фолклора и митологията на индонезийския остров Бали. Kena: Bridge of Spirits е екшън-приключенска игра, която разказва за младо момиче, тръгнало да търси древен храм, но вместо това попаднало в мистериозна гора, където ще трябва да помогне на рот – малки духчета – да се преборят с опасностите и възстанови равновесието в природата. Първоначално анонсирана като ексклузив за PlayStation 5, впоследствие стана ясно, че играта ще излезе също така и за PS4 и персонални компютри в Epic Games Store.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари