Ново видео към Mutant Year Zero: Seed Of Evil

0
111

Остава седмица до излизането на Seed of Evil, следващото допълнение към Mutant Year Zero: Road to Eden, изключително забавното тактическо приключение на Funcom и The Bearded Ladies. Това даде повод на създателите на играта да покажат повече от това, което може да очаквате с ново видео, в чиито фокус влиза огромният полу-лос, полу-човек, който и ще е звездата в Seed of Evil.

Краткото видео е толкова причудливо, колкото са и героите в играта и включва геймплей, синематика и лайв-екшън сцени с полугол мъж, който разпръсква огнена смърт от устата си. Големият Хан, както е името на новия герой, представлява огромен здравеняк, който обхожда сам Зоната. В арсенала му са включени Flame Puke и Ground Pound, посредством които успява да повали по няколко врагове едновременно.

Seed of Evil беше анонсиран в края на май излиза на 30.07. Експанжънът ще донесе със себе си ново съдържание, като споменатия герой, нови карти, събития и история, както и нов страшен враг, пред който ще се изправят нашите смели мутанти, както и нова механика, която ще позволи да подобрите уменията на своя герой.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за