Ново видео към Far Cry 5

0
408

Не остана много до мартенската премиера на Far Cry 5 и Ubisoft продължава да ни запознава с елементи от света на играта. Този път акцент във видеото се явява кооперативния сегмент и разнообразието от герои. Поредното видео към играта е придружено от коментара на творческия директор Дан Хей и продуцента Филип Форние.

Хей започва с обяснение за числеността на героите и припомняне, че в миналото издание на играта те са били между 18 и 20. Във Far Cry става дума за около 65. Става дума за уникални персонажи, които гонят свои собствени цели и имат свое собствено занимание. Кооперативният елемент няма да се различава особено от FC4, но Фурние подчертава забавата, която е изпитал, докато неговия партньор е долу на земята в джип, докато той се рее във въздуха в хеликоптер и му покрива гърба. Показват се и някои други неща, като например поглед над животните в играта и няколко от оръжията. Играта излиза на 27.03 за PC и конзоли и се разработва от Ubisoft Montreal.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари