Ново видео към Shadow of the Tomb Raider ни показва картата в играта

0
310

В новото супер кратко видео ни се представя част от интерфейса на играта и виждаме за кратко огромната карта, който ще е полето на действие за Лара и нейното приключение.

Square Enix и Eidos Montreal ни показват поредно видео към Shadow of the Tomb Raider, в което Дейвид Боало, главният UI дизайнер на играта ни открехва макар и за съвсем кратко завесата зад създаването на играта.

Той говори за това, че с новия интерфейс в играта, екипът зад Shadow of the Tomb Raider са желали да създадат едно по-зряло преживяване за играещия, премахвайки шума и претрупаността, с което да не бъдем отвличани от главното действие и общата атмосфера.

До излизането на Shadow of the Tomb Raider има доста време – дебютът ѝ е тази есен: на 14.09, но Square Enix вече започнаха с активната кампания по промотирането ѝ. Освен видео и кадри от историята и геймплея, наскоро научихме, че ще е с продължителност на основната история около 15 часа, като със страничните мисии вероятно ще е далеч по-дълга. Заедно с това, от игровия директор на играта разбрахме, че това ще е най-трудната игра от сериите досега по отношение на представените в нея загадки. Повече се очаква да разберем съвсем скоро – по време на Е3 2018.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари