Ново видео към Those Who Remain

0
215

Анонсирана в началото на тази година, Those Who Remain определено буди интерес. Освен класически сценарий на хорър игра, заглавието на Camel 101 (Syndrome) обещава да ни предложи и иновативна механика, която ще добави допълнителна ценност при повторно преиграване. Миналата седмица в Интернет се появи и ново видео към Those Who Remain, което може да видите по-горе.

„Играта е изпълнена с атмосфера и със сигурност ще отведе въображението ви към друго измерение. Доволни сме да посрещнем заглавието и екипа в семейството на Wired, и на Gamescom“, гласи официалното изявление на Лео Зуло, управляващ директор на издателя на играта Wired Productions по повод новото видео, подготвено специално за стартиращото следващата седмица гейм експо.

Механиката, за която стана дума ще е възможността по избор да прескачате от истинския град, в който се развива действието към една гротескна и мрачна негова версия, а различните избори и разклонения ще повлияват, както на последващите събития, така и на самия край на играта.

„Ужасите и мракът, които се спотаяват в ъгълчето на окото на всеки, биват пуснати на свобода. Those Who Remain ви поставя поставя на първия ред в този психологически хорър, чието действие се развива в спокойния Дормонт – град, отдалечаващ се все повече от реалността, обгърнат от тъмнината и делата на гражданите, които го населяват. Изправете се срещу смущаващите ужаси, отразени от тази тъмнина и оцелейте през нощта в Дормонт, докато Едуард се изправя срещу изпитание на нормалността му, морала и сенките на злото, които се крият отдолу“, гласи официалния анонс на играта в Steam.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари