Ново CoD: WWII видео разкрива „виждането“ на разработчика за играта (видео)

0
46

Activision публикува ново видео за Call of Duty: WWII, където екипът зад предстоящата игра разкрива своето „виждане“ за Втората световна война. Принципно видеоклипът беше представен още на Call of Duty: WWII събитието през април, но сега той официално е достъпен с висока резолюция за всички.

Майкъл Кондри, който води проекта на Sledgehammer Games, описа Call of Duty: WWII като игра, която разказва за „епичната и дълбока история на големия световен конфликт“. Освен това в клипа е разкрито и проучването, с което е изграден геймплеят на играта. Този път Activision е повикала Мартин Моргън, историк и автор на книги, свързани с Втората световна война, за да наблюдава спазването на историческата точност в сюжета. Арт директорът Джо Салуд също говори за целите на разработчиците относно облика и графичните особености на очакваното заглавие. В този случай Sledgehammer Games се стреми да създаде една емоционално тъмна, но визуално красива видеоигра. Салуд коментира: „Целта на играта е не просто тя да е яка и красива, тя трябва да породи по-дълбока емоционална реакция в хората, които я играят„.

Call of Duty: WWII излиза на 3-ти ноември за PlayStation, Xbox One и персонални компютри. Очаква се и предварителен бета период, който първоначално ще е достъпен само за собствениците на PS4.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари