Ново DLC на Remnant: From the Ashes излиза в края на април

0
97

Remnant: From the Ashes ще се сдобие с ново DLC, което се казва Swamps of Corsus и ще бъде достъпно за Windows PC на 28 април, обяви издателя на играта Perfect World Entertainment днес. Предстоящото съдържание ще включва “3 мощни оръжия и модификатори, 4 предизвикателни тъмници, епични босове, врагове и др.”

Освен това, Swamps of Corsus ще представи и режим на оцеляване (Survival Mode), където играчите ще започнат игра без никаква екипировка, включително и оръжия, което поставя началото на “тяхната борба за оцеляване”, докато търсят въоръжение и “над 50 нови скинове за брони.”

Тийзър на предстоящото съдържание излезе днес в Youtube. Любопитното за това DLC е, че се счита за “най-трудното предизвикателство до момента”, според промоционалното видео.

Все още няма потвърдена дата на излизане за Xbox One и Playstation 4, като Perfect World допълва, че конзолните версии ще излязат по-късно. Swamps of Corsus ще струва $9.99 за Windows PC. Освен основното съдържание, Perfect World ще пуснат и пакет, в който влиза основната игра за $44.99 в Steam.

Remnant: From the Ashes излезе на пазара на 20 август миналата година за PlayStation 4, Windows PC и Xbox One. Феновете я описват като наследник на Dark Souls, но с далекобойни оръжия и кооперативна механика. 

Играта се радва на предимно положителна критика.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари