Bethesda пусна нов геймплей трейлър на Prey, предстоящия шутър разработван от Arkane Studios. Видеото поставя на преден план способностите и силите, които Геймърите могат да използват, за да надвият злите извънземни. Не само че имате възможността да подсилите своите „подобни на човешките способности“, но и можете да използвате свойствата на самите извънземни и да насочите мощта им върху тях. Видеоклипът е кръстен „Лудост на имитирането“.

Bethesda обясни в публикация в блога си: „Една от първите сили, които вие научавате, е умението да имитирате материя. Започвате от ниското ниво Mimic Typhon и силата ви позволява да приемете формата на почти всеки предмет с подходящ размер на станция Talos I“.

Отначало започвате с малки неща – чаша за кафе, чайник, лампа, банан – но докато усъвършенствате своето умение, ще можете да имитирате и по-сложни предмети, включително впечатляващ набор от роботи пазачи и оператори“.

Естествено, превръщането в чайник няма да има само за цел да ви спасява от врагове, но ще е и изискване за решаването на някои хитри пъзели. По допълнителна информация геймърите ще могат и да усвояват способности на извънземната раса Тифон, като контролиране на хора.

Очаква се Prey да излезе на 5-ти май тази година за Xbox One, PlayStation и РС. Arkane Studios от Тексас се похвали и с наличието на много начини на завършване на играта.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

  Абонирай се  
Извести ме за