Години след издаването й излязоха много и различни модове за известната игра Fallout 4. Наскоро излезе и огромно допълнение с UltraHD текстури за по-модерни монитори (и компютри). Този мод обаче представя коренно различен аспект за преживяване на играта. Неговото име е Pilgrim и той преобръща целият свят, изграден от Bethesda, и го превръща в подобие на Silent Hill.

Модът все още не добавя значително голямо количество ново съдържание, така че не очаквайте нови мисии, в които да гоните обладани провинциални семейства или вещици. Pilgrim само променя настройките на времето, звуците и осветлението на играта. Сменени са и моделите и текстурите на главния герой и други създания, за да имат малко „по-страшен“ вид. Така се създава „зловеща“ атмосфера, в която скитащият играч просто си проси шанса да бъде изяден, макар че все още няма точно такава опасност… все още.

Интересни промени са направени в системата на звуците във Fallout 4, която е по-динамична. Музиката се променя в зависимост от времето и е добавен чисто нов саундтрак, който съответства на хорър стила. Създателите на Pilgrim – l00ping и TreyM, публикуваха няколко видеа в YouTube, които разкриват мода в действие и нещата определено са страшни. Можете да го изтеглите и следвате инструкциите на инсталация в официалния сайт на Pilgrim.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
noname
noname

цъкам с 30 гб модове – но този мод не ми трябва. Според мен ванилата има достатъчно непредсказуеми и стряскащи моменти.