Нов мод прехвърля оръжията от новия DOOM в класическата версия от 1993 година

0
26

Модът още не е напълно готов и засега алтернативните режими за стрелба при някои оръжия не работят.

 

Ако ви е харесал арсенала на новия DOOM, сега имате възможност да тествате новите оръжия в класическата версия на Doom от 1993 година. Геймърът с псевдоним ZDoom публикува тийзъра „DOOM“ за класическата Doom, за който е показана модификация, която вмъква новите оръжия като Гаус-излъчвателя, BFG 9000 и други, които могат да се използват в старата игра.

Тийзърът показва всички нови оръжия от DOOM 4, но нито едно от тях не разполага с алтернативните начини за стрелба. DBThanatos отбеляза, че алтернативен начин за стрелба засега имат само пистолета и пушката. Това добре се забелязва в представения от геймъра видеоклип.

 

DBThanatos допълва, че е запазил специфичното време за стрелба, характерно за новия DOOM 4, както и че го е балансирал за старата версия на играта. Той каза още, че по-високата скорост на Doomguy от първата игра води до по-висока скорост на стрелбата. Той сподели, че възнамерява да подобри ефекта на спеклата се кръв, за да се приближи максимално до нивото на Brutal Doom – модификацията, която прави играта особено твърда.

„Не са ми омръзнали картите на Doom 4“ – каза DBThanatos. „Просто искам да използвам тези оръжия във всички карти“. Новият мод се очаква да излезе съвсем скоро.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари