Нов рекорд за преминаване на цялата Half-Life 2: 41 минути

0
46

Преминаването на Half-Life 2 обикновено трае 20-30 часа, а може и повече. Има геймъри, които могат да превъртят играта и по-бързо, но те са малко. А има и такива, за които преминаването на играта с възможно най-висока скорост е просто призвание. Сега бе поставен нов рекорд по скоростно преминаване на Half-Life 2 – едва 41 минути.

 

Веднага следва да уточним, че при това скоростно преминаване са се използвали бъговете и недостатъците на играта и ако сюжетът се спазва твърдо, въобще няма как да се превърти играта за толкова кратко време. Все пак счита се, че това не са чийтове и са използвани недоглежданията в софтуера. Малко спорно твърдение, но много геймъри го приемат.

Използвана е версията на Half-Life 2 от 2006 година, преди появата на енджина Orange Box, който бе представен през 2007 година. Скоростното преминаване първоначално е показано чрез Twitch, а малко след това излезе запис в YouTube.

Използвани са много бъгове, включително и тези, които дават възможност на геймъра да преминава отвъд текстурите. Екипът, който превъртя толкова бързо Half-Life 2 не само записа видео с всички използвани бъгове, но и описа всички забелязани софтуерни грешки.

 

Half-Life 2 е навярно единствената игра, която не омръзва и геймърите я играят по най-различни начини, навярно за да видят още веднъж как в играта са изобразени българските затвори, местността Равен хълм, и отдавна изчезналият вестник „Работническо дело“.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари