Нов слух гласи, че следващия Resident Evil ще излезе “наистина скоро” и ще представи най-голямото отклонение в поредицата

0
223

Twitter акаунтът AestheticGamer сподели пореден слух за нова Resident Evil игра, като този път заявява, че играта ще направи “най-голямото отклонение в поредицата.”

Според този слух, предполагаемия нов Resident Evil няма бъде римейк. Вместо това, източника твърди, че играта ще е толкова различна, че има потенциала да стане скандална; всъщност толкова скандална, че “ще ядоса много хора след официалния ѝ анонс.” AestheticGamer насърчава феновете да бъдат широко скроени, като уверява, че играта ще бъде с “доста високо качество.”

Ситуацията след тази “новина” става още по-объркана, когато акаунта споделя, че неозаглавения проект, който е в процес на разработка в момента има поразителна прилика с Resident Evil 3 (и то оригиналната версия, не римейка). Публикацията продължата, че “няма да даде повече подробности какво има предвид с това твърдение на този етап”.

От информацията става ясно, че новия Resident Evil е в разработка от 2016 г. и е заплануван да излезе “наистина скоро”, така, че ако този слух е правдоподобен, то няма да се налага да чакаме твърде дълго след като изиграем Resident Evil 3.

Разбира се, от една страна е естествено да започне циркулирането на различни спекулации, като част от тях са свързани с потенциален анонс на Resident Evil 8, за който AestheticGamer е говорил в миналото, твърдейки, че историята ще постави играчите в псевдо-Европейска обстановка, която изобилства от чудовища.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари