Изглежда Hello Games още се опитва да компенсира проблемите в No Man’s Sky с нови ъпдейти. Подготвя се малко обновление, засягащо екзокрафът, последното превозно средство, представено от студиото с „Ъпдейтът на търсача на пътища“.

Миналата седмица на геймърите беше даден по-широк избор от навигационни приспособления с три подобни на роувъри превозни средства, които могат да бъдат генерирани чрез платформа-геопод. Тези платформи обаче можеха да се строят само на родната планета. Ако посетите друг свят, отново сте задължени да използвате стария метод – летене около света, което изисква много плутоний като гориво.

Сега обаче Hello Games пусна пач 1.22, който позволява на геймърите да строят геоподи на която и да е планета. Вече е възможно да извикате превозно средство навсякъде във вселената. Пачът е достъпен както за PlayStation 4, така и за Windows персонални компютри.

Обновлението дебютира като експериментален ъпдейт в Steam, два дена след пускането на „Ъпдейтът на търсача на пътища“. Студиото е приело сериозно отговорността за своята игра, отговаряйки незабавно на всички нужди на потребителите още от допълнението от ноември миналата година. Първоначално феновете се зарадваха за включването на коли, но вълнението им бързо се изпари, когато разбраха, че те могат да се използват само на началната планета. Сега това ограничение е премахнато. Естествено, Hello Games трябва да изглади още много проблеми, особено с производителността, за да привлече максимално внимание към No Man’s Sky отново.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

1 Коментар
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари