Нов ъпдейт на Doom Eternal прибавя нова мултиплейър карта и още

0
161

Режимът на Doom Eternal 2v1 Battlemode се сдоби с нова карта в лицето на Torment. Тя пристига като част от втория голям ъпдейт към играта, който внася някои важни корекции на множество нива. Една от по-големите промени е, че вече по-често ще се натъквате на “подсилени демони”. 

За да ви припомним, подсилените демони са рядко срещани опоненти в кампанията, които се генерират в момент, когато друг играч бъде убит. Ако дадения играч е поразен, то демона се появява в играта на друг, влизайки с нова и засилена форма. Макар и тази система да е особено жестока, очевидно феновете все пак одобряват нейния ефект върху геймплея и искат повече. 

Що се отнася до картата, можете да изгледате видеото по-долу, за да добиете по-ясна представа. Междувременно, ето какво казва id Software за нея: “UAC напусна този пост след като главния герой предотврати инвазията на демоните на Земята. Титаните, някога използвани като изследователски екземпляри, остават вечни затворници в този нечестив разкоп.”

Високата латентност в Battlemode беше смекчена благодарение на някои поправки, както и бяха представени допълнения към потребителския интерфейс и персонализираните менюта. Освен това, Doom Eternal се сдоби и с Render Mode, който ви позволява да играете с черно-бяла графика, както и допълнителни опции, които могат значително да променят цялостното визуално преживяване.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари