Излезе свръхреалистична версия на GTA V

2
10006

Вероятно последното раздаване на Epic Games е разпалило отново страстта ви към култовата игра Grand Theft Auto V. Изглежда заглавието ще преживее прераждане, особено подкрепено от най-доброто от модерните видеокарти Nvidi RTX и AMD RDNA2. Благодарение на нова модификация с името NaturalVision Evolved и работата на Razed, GTA V е на нивото на последните заглавия в света на гейминга. С помощта на симулиране на осветление в реално време (благодарение на RTX), реалистични текстури и отражения, в момента не сме сигурни игра ли гледаме или реални кадри от Лос Анджелис.

NaturalVision Evolved надгражда успеха на предишния мод NaturalVision Remastered. И двете модификации са дело на Джамал Рашид (Razed). Освен промяна на текстурите и въвеждане на RTX технологии, софтуерът прави и множество малки промени в системата за време, осветление в зависимост от деня, цветовете и дори някои 3D модели. Според Razed играта изглежда по-добре на живо, отколкото според трейлъра в YouTube, поради проблеми със записването.

Има, разбира се, някои уловки. Засега модът е достъпен единствено за абонираните в Patreon канала на Razed и даряващи над $10 месечно. Възможно е, като предшественика си, той да бъде пуснат безплатно, веднъж щом излезе от етап на ранен достъп. Освен това, за разлика от NV Remastered, новият мод със сигурност ще иска по-производителен компютър. Бляскавото трасиране на лъчи определено не би тръгнало на препоръчаната за игра от 2013 видеокарта Nvidia GTX 660. Повече информация ще получим при официалното издаване на модификацията.

5 1 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари