Нов PlayStation това лято?

3
34

Следващото поколение конзола на Sony може да се появи на пазара още тази година. Това намекна вицепрезидента на отдела по домашно развлечение в компанията Хироши Сакамото. В интервю с чилийски уебсайт Сакамото съобщи завоалирано, че PlayStation 4 може да дебютира още на експото Е3, което се провежда ежегодно през юни.

Това обаче не е всичко. Според Сакамото, можем да очакваме сведения за новата конзола още през пролетта или „най-рано през май“. Дори и всичко това да е вярно обаче почитателите на конзолата не бива да се ентусиазират прекалено много. Ако действително дебютира на Е3, конзолата ще бъде пусната на пазара доста по-късно през годината.

За съжаление вицепрезидентът не разкри нито една от спецификациите на новата гейм платформа, която, според слуховете, се разработва под кодовото име Orbis. В Мрежата вече са се появявали какви ли не спекулации относно PS4, включително използването на четириядрен процесор на AMD, 1GHz-ова графична карта и 1GB памет. Тези спецификации едва ли ще впечатлят някого, но да не забравяме, че главният коз на PlayStation ще бъде достъпната цена, а не използването на технологии от последно поколение.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
3 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари