Нов “Premium” Call of Duty се очаква да излезе тази година

0
165

Подобно на много бизнеси по цял свят, служителите и разработчици на игри в Activision Blizzard пренасочиха своята работна дейност от вкъщи. Въпреки този факт, компанията все пак потвърждава, че следващия “Premium” Call of Duty върви по график и ще излезе по-късно тази година.

Главният оперативен директор и президент на Activision Blizzard Дейниъл Алегре говори пред инвеститори днес, споделяйки как се представя компанията до момента. Въпреки неизбежните промени в работната среда, които са резултат от COVID-19 пандемията, Алегре все пак потвърди, че следващото издание в основната линия на Call of Duty се придвижва по план и “ще се появи на пазара в по-късен етап от 2020 г.”

Освен това, Алегре допълва, че в момента се разработват и още две заглавия от Activision, които се основават на други поредици. Това може би предполага игри като Crash Bandicoot или Spyro. Компанията все още не е потвърдила кои ще са новите заглавия, така, че има място за спекулации.

Що се отнася до Call of Duty, през изминалите месеци поредицата се радва на феноменален успех благодарение на Modern Warfare и все още пресния battle royale Warzone. Activision споделя, че продажбите на Modern Warfare са достигнали връхна точка, а Warzone, който допълнително засилва популярността и влиянието на тези серии достигна рекордния брой от 60 милиона играчи.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари