Нужни са 100 часа за отключване на всичко в Battlefield 3

1
21

Геймърите, които искат да знаят колко време ще им отнеме да отключат всичко в Battlefield 3 могат да се зарадват на отговора даден от геймплей дизаинера Alan Kertz – 100 часа. Това е доста добро число, а към него най-вероятно ще бъде добавяне допълнително, след като играта излезе и започнат да се планират DLC пакети.

„Ако искате да отключите всяко оръжие, всяка джаджа, всичко свързано с оборудването на различните оръжия… ще ви трябват около 100 часа“, разкрива Kertz в Twitter профила си. Преди точно месец обаче Valerian Noghin и Fredrik Thylander казаха, че „ще са необходими години“ за постигане на всичко възможно в играта. Истината може би е някъде по средата, а е възможно по-голямата част от медалите и отличията всъщност да не отключват никаква допълнителна екипировка и да стоят просто като символ на величие.

Заедно с този анонс DICE дадоха информация и за още един интересен факт в Battlefield 3 – танковете ще могат да се лекуват. Не от инженер, а от само себе си. В случай, че танка получи малки поражения, играчът може да го прекара зад някоя стена и да изчака няколко секунди, като по този начин възстанови напълно здравето му. Вече е малко спорно дали Battlefield 3 ще бъде най-реалистичната игра.

Заглавието ще излезе на 28 октомври за PC, PlayStation 3 и Xbox 360.

1
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
1 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Aquaris
Aquaris

господин Белев правите ли разлика между графичен реализъм и реализъм съобразен с така познатите ни физични закони?