След като Pokemon GO фен фестът в Чикаго се сблъска с няколко малки проблеми и разработчикът Niantic беше съден за това, няколко събития в Европа, свързани с мобилната игра, са отложени до по-късна дата. Това се отнася за „Празненствата в Сафари зоната“ в Копенхаген и Прага (които трябваше да се състоят на 5-ти август) и Стокхолм и Амстердам (12-ти август). Сега се очаква събитията да се организират през есента… за да се избегнат подобни недоразумения.

Niantic обаче подчерта, че другите празненства, включително тези в Япония, Франция, Испания и Германия, ще се състоят по план. Разработчикът коментира: „Извиняваме се за неудобството, което създаваме, и се надяваме, че разбирате нашия приоритет винаги да предлагаме най-доброто преживяване на Pokemon GO треньорите в Европа и по света„.

За да компенсира забавянето, Niantic добави, че събитията ще носят и някои подаръци със себе си: „Като част от специална изненада, разбираме, че някои покемони рядко се срещат в Европа, но те ще се са в изобилие в някои конкретни европейски градове за кратко време. Дръжте очите си отворени!„. Вероятно на празненствата играчите ще имат възможността да хванат невиждани в Европа покемони като Фарфеч, Херакрос, Кангашкан и други. Във всеки случай разработчикът трябва да подготви и мобилното приложение за големите събития, за да е по-стабилно. Niantic вече пусна един ъпдейт, адресиращ много досадни бъгове.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари