Call of Duty: Warzone е супер популярна, но е истинско чудовище за дисково пространство, както на PC, така и в конзолите. Както Infinity Ward, така и Activision знаят това и обещаха още през лятото това да се промени, но очакваното спасение така и не се виждаше на хоризонта. До тази седмица, когато излезе последното обновление за играта.

Както знаете, причината, както Modern Warfare, така и Warzone да заемат по-голямата част от диска на системата ви е сезонния формат на заглавията. Всеки нов сезон носи със себе си нов пакет със съдържание, режими и различни нови характеристики, които се трупат в продължение на времето. Но издаденото вчера обновление за Warzone ще ви позволи да премахвате отделни компоненти от целия пакет, като ги деинсталирате. Това става възможно с обновлението под номер 1.28, което е позволи на PC геймърите да направят именно това – да деинсталират части от играта, които те намират за ненужни. Пълният списък с промени, които носи обновлението ще бъде публикуван по-късно днес.

Припомняме, че наскоро, както Modern Warfare, така и Warzone, получиха новия сезон – шести поред. Заедно с всички нови характеристики, оператори, оръжия, машини и др., той ще ви поднесе и специално събитие, свързано с Хелоуин. Името му е Haunting of Verdansk и ще се проведе между 20.10 и 03.11.2020.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари