Последното обновление за Prey, излязло през миналата седмица е станало причина за куп проблеми с играта за PS4 и PC потребителите, предават от Gameranx. От сериозно понижение на цялостното представяне на играта, насичане до общ срив на играта, биват докладвани от много геймъри.

Arkane издадоха миналата седмица ъпдейт под номер 1.4 за PS4 (и PC), като за конзолата на Sony, беше доставена така чаканата поддръжка за PS4 Pro и генерално подобрение на представянето, заедно с поправка на по-дребни проблеми. Някои от пострадалите от проблемите (не всички са засегнати явно от тях) докладват за сериозни проблеми, като Eurogamer определя играта след наложеното обновление, като „насичащ хаос в движение“. „Често сме разказвали за проблемно разпределение на кадрите в миналото, но нищо не можа да ни подготви за сериозността на проблема в Prey. Това, без съмнение представлява най-лошия пример за неравномерно разпределение на кадрите, което някога сме срещали, което дава илюзията за далеч по нисък фреймрейт“, предава Джон Линеман от Eurogamer.

IGN, от своя страна, предава за проблеми с PC версията на играта, като например, невъзможност да се зареди запазената игра с надпис за несъвместимост на запазената версия с наложената в последствие. Bethesda са споделили за изданието, че са получили докладите за проблемите и работят усилено по издаването на пач, който да се справи с тях.

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за