Frontier Developments анонсираха най-амбициозния експанжън за тяхната игра for Elite Dangerous. Odyssey, както е името на допълнението, ще позволи на играещите да стъпят, обикалят и се бият на повърхността на планетите.

Допълнението представлява извънредно важна стъпка, както в развитието на Elite Dangerous, така и на Frontier Developments, тъй като, както и те споделят е нещо, което са искали да интегрират в играта си още когато почват да работят по нея преди осем години.

Odyssey ще ви позволи не само да излезете от пилотската кабина и да стъпите на повърхността на планета, но и да се впуснете в предварително подготвени увлекателни мисии. По време на тях ще може да срещнете и си взаимодействате с различни по вид NPC-та и да пътувате към множество локации. Ще имате възложени различни мисии, дипломатически и търговски задачи, както и такива, в които да се промъквате и се биете в опасни кътчета на вселената на Elite Dangerous, разполагайки със сериозен арсенал от оръжия. Това ще се случва в условията на напълно открит свят, който е населен с други играещи. Осигурените специализирани хъбове ще ви помогнат да станете част от група съмишленици, да изпълнявате договори и мисии заедно и да формирате алианси.

„Вижте галактиката, както никога преди. Докоснете се до спиращи дъха планети, задвижвани от изумителни нови технологии, потопете се в топлината на слънца, издигащи се над незабравими гледки, открийте селища и отдалечени постове и изследвайте с безгранична свобода“, гласи част от анонса на Odyssey.

Elite Dangerous: Odyssey излиза в началото на следващата година.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари