Обявиха Football Manager 2012

0
21

Днес SEGA обявиха, че Football Manager 2012 ще се появи на пазара по Коледа, ексклузивно за PC. Екипа на Sports Interactive изброи някои от по-интересните елементи в тазгодишната версия на играта.

Добавени са бонуси за лоялност при договорите и трансферите на играчи. Както аматьорските, така и договорите с младежи са били подобрени. Добавена е възможността да заключите променливите при преговори, когато не желаете да продължавате да преговаряте. Разузнавачите вече могат да докладват на момента, като същевременно събират информация за всичките аспекти на играта на противника.

Визуална играта също е била подобрена: 3D мачовете са получили нови анимации; има изцяло нова система за публиката; подобрени климатични ефекти; повече стадиони; два нови ъгъла на камерата – Зад Гол Линията и Директорска Камера. Изобретена е нова технология, която позволява при по-високи резолюции да се показва повече съдържание на екрана.

За да могат и нови феновете на поредицата да се насладят на Football Manager 2012 авторите й са направили чисто нов туториал.

Компанията е обещала „огромни промени“ по медийната система, системата за младежки отбори, подобрения по имплементираните функции за социални мрежи, прес-конференции, интернационално менажиране и „много други“ аспекти на играта.

Ето и видео с режима на гледане на мачове:

ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
  Абонирай се  
Извести ме за