Онлайн петицията за производство на Grand Theft Auto V за PC достигна 500 хиляди подписа

2
47


Повече от половин милион души са се включили в подписката за производство на Grand Theft Auto V за PC. Само за последната седмица повече от 100 хиляди души са сложили виртуалния си подпис в Change.org петицията, призоваваща Rockstar Games да пусне популярното заглавие и за PC.

Според представители на сайта това е най-голямата гейминг петиция в историята на интернета. От Change.org попълват още, че това е и шестата най-голяма глобална кампания, която се е провеждала в сайта.

През ноември един от основателите на Rockstar Games Дан Хаустър сподели, че компанията обмисля дали да направи GTA 5 достъпна и за PC. От тогава насам в интернет се появи онлайн петицията, но производителят на игри така и не сподели нищо повече по въпроса.

Петицията твърди, че липсата на GTA 5 за PC е „голям срам” за Rockstar Games и че играта е „огромна част” от PC гейминга.

GTA 5 се появи за Xbox 360 и PlayStation 3 и бързо се превърна в най-бързо продаваната игра в историята на индустрията. Само за три дни продуктът на Rockstar Games отчете над 1 милиард долара приходи.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
2 Коментара
стари
нови оценка
Отзиви
Всички коментари