Онлайн петицията за производство на Grand Theft Auto V за PC достигна 500 хиляди подписа

3
23


Повече от половин милион души са се включили в подписката за производство на Grand Theft Auto V за PC. Само за последната седмица повече от 100 хиляди души са сложили виртуалния си подпис в Change.org петицията, призоваваща Rockstar Games да пусне популярното заглавие и за PC.

Според представители на сайта това е най-голямата гейминг петиция в историята на интернета. От Change.org попълват още, че това е и шестата най-голяма глобална кампания, която се е провеждала в сайта.

През ноември един от основателите на Rockstar Games Дан Хаустър сподели, че компанията обмисля дали да направи GTA 5 достъпна и за PC. От тогава насам в интернет се появи онлайн петицията, но производителят на игри така и не сподели нищо повече по въпроса.

Петицията твърди, че липсата на GTA 5 за PC е „голям срам” за Rockstar Games и че играта е „огромна част” от PC гейминга.

GTA 5 се появи за Xbox 360 и PlayStation 3 и бързо се превърна в най-бързо продаваната игра в историята на индустрията. Само за три дни продуктът на Rockstar Games отчете над 1 милиард долара приходи.

3
ДОБАВИ КОМЕНТАР

avatar
3 Коментари
0 Отговори на коментарите
0 Последователи
 
Коментарът с най-много реакции
Най-горещият коментар
0 Автори на коментарите
Shvedalavandulatakilara Автори на последните коментари
  Абонирай се  
нови стари оценка
Извести ме за
Shveda
Shveda

Извинявам се моя грешка…
Много добра корекция,дори не бях обърнал внимание на грешката си!

lavandulata
lavandulata

…хиляди.

kilara
kilara

http://www.change.org/en-CA/petitio...ase-gta-v-on-pc Давайте хора трябва да има GTA V и за PC!!!