Дълго чаканият онлайн режим за Watch Dogs: Legion има вече официална дата на излизане: девети март.

Онлайн режимът ще се появи, като самостоятелна опция в менюто и когато преминете в него, вие ще трябва да създадете нов оператор, изграждайки изцяло нова DedSec клетка – събитията в онлайн режима се развиват след тези в главната кампания на играта. И макар и да ви се наложи да вербувате отново, който поискате, процесът ще бъде далеч по-лесен с възможността за мигновено вербуване чрез Influence точки. Те се придобиват чрез завършването на мисии, чрез прогрес в сезоните и завършването на дневни и седмични предизвикателства. Както посочва и Латиши Тилайнатан, лайв продуцент на Legion, ускоряването на процеса по вербуване се прави с цел по-лесната интеграция на Play As Anyoe идеята в кооперативното преживяване: „Искахме вие и вашия кооперативен партньор да можете да вербувате един и същ персонаж, така че когато напуснете сесията вие по някакъв начин да споделяте един и същ спомен от това“, споделя тя.

Ubisoft обещават, че играчите ще се насладят на един изключително пълноценен кооперативен режим, в който сътрудничеството е в основата и помощта, която си оказвате един на друг ви придвижва напред в цялостното преживяване. Един от най-ярките примери за това ще са TacticalOps мисиите – поетапни предизвикателства, които изискват интензивна комуникация и координация, активна групова работа и взаимодействие, като група от четирима е идеалната постройка за изпълнението им. И в тези специални мисии, ако един член на групата бъде елиминиран, целият екип започва всичко от начало. И за да е истински удовлетворяващо вашето изживяване, в края на петте етапа от тези тактически операции, вие и вашите съотборници ще получите възможността да се срещнете с по един наистина могъщ бос.

И разбира се, ако искате да си вземете почивка от кооператива, може да се впуснете в щури битки в Spiderbot арената с безплатни детмачове. Самите арени са осеяни с магически кутии, в които ще намерите всякакви оръжия и джаджи. Направете серия от успешни мачове и получете награди под най-различна форма – от разкриването на местоположението на вашите врагове до получаването на специални щитове, ъпгрейд на настоящите ви оръжия и още много изненади.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари