Отваря ви се страхотна възможност – ако сте любопитни да видите Rainbow Six Siege, вече можете да пробвате играта безплатно. Без конфликтни хакове и други дефекти – теглите легитимната пълна версия и я имате за няколко дена. С този ход Ubisoft се надява да привлече повече публика около своята игра и да си набави допълнителни купувачи. Офертата важи за PlayStation 4, Xbox One и РС.

Както бе обявено по-рано от Ubisoft, пълната версия означава всички карти, режими и герои. Още повече, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege е с отстъпка от 50% в момента, така че можете да я закупите за $25 вместо за $50 преди края на безплатния уикенд. Безплатният период ще се прекрати на 5-ти февруари за РС и на 6-ти за PlayStation 4 и Xbox One.

Притежателите на конзоли трябва да притежават PlayStation Plus или Xbox Live Gold за да се включат. Версията за персонални компютри се нуждае от Uplay и Steam. За нея обаче трябва да имате предвид минималните системни изисквания – играта заема до 30 GB дисково пространство.

След безплатния уикенд се очаква Ubisoft да пусне нов безплатен експанжън – Operation Velvet Shell на 7-ми февруари. Той ще включва нова крайбрежна карта и нови герои – Джакал и Мира. Според Ubisoft, тези допълнения ще подсилят още повече Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, която се развивала „по-добре от всякога“.

0 0 гласа
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари