Оригиналният Devil May Cry от 2001 година ще излезе и за Nintendo Switch, предава AusGamers. Излязла първоначално за PlayStation 2, тази версия се предполага, че ще е част от наскоро разкритата HD колекция от първите три игри от поредицата. Форматът ѝ ще е единствено дигитален.

„Преживейте отново приключението, което представи легендарният Данте на света с оригиналната Devil May Cry, която излиза за Nintendo Switch това лято“, написаха в социалната мрежа Twitter Capcom, представяйки и специална страница за версията на играта.

„Запознайте се с Данте, полу-демон, ловец на дяволи, тръгнал на мисия да елиминира краля на отвъдното Мунус. Независимо дали сте си вкъщи или навън, стреляйте, убивайте и разчленявайте враговете си с невероятни комбинации в една игра, която показа на света какво означава стилен екшън“, гласи част от анонса на Switch версията на играта. Тя и разкрива главният герой, тръгнал към остров Малет, където от 2000 години е заточен Мундус, зла сила със свръхестествени способности, който е отговорен за избиването на семейството на Данте. Сега той е решен на всичко да отмъсти за тях и да въздаде справедливостта, която е чакал толкова дълго.

Абонирай се
Извести ме за
guest
1 Коментар
стари
нови
Отзиви
Всички коментари