Отворената бета на Anno 1800 ще се състои в началото на април

0
131

За любителите на строителните симулации Ubisoft е подготвила нов анонс. Компанията и разработчикът Blue Byte подготвят новата Anno 1800 за отворена бета за персонални компютри, непосредствено преди издаването на играта на 16-ти април.

Все още нямаме много информация около съдържанието на отворената бета. Тя ще се проведе в дните от 12-ти до 14-ти април. Освен че, очевидно, това ще си е доброто старо строене на градове, Blue Byte сподели, че ще добави ново съдържание, което не е било достъпно на затворената бета. Няма да ви трябват никакви записвания и регистрации, за да се включите. Заинтересованите трябва просто да изтеглят специален клиент и да започнат да изпълняват мечтите си за перфектния индустриален метрополис.

Новата Anno 1800 отбелязва повторното завръщане на поредицата към корените ѝ. След издаването на Anno 1404 през 2009-та година франчайзът се изстреля в бъдещето с Anno 2070 и 2205. Концепцията на познатото строене на градове и стратегията в реално време бе допълнена с нови аспекти в тези две игри.

Сега обаче е време да се завърнем към 19-ти век и годините на Индустриалната революция. Тази ера спомогна за развитието на градоустройството, начините за защита от замърсяване, туризма, транспорта и военното дело. Това обаче е и време на изключителна бедност за населението и на работническите стачки. Ще бъде интересно да разберем как тези теми са засегнати в новата Anno 1800.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари