Откритата бета на Battlefield 1 стартира в края на този месец

0
22

Ето и нея. Откритата бета на Battlefield 1 идва в края на август: на 31.08 за всички. Първият общностен  опит на милото ни човечество да се затрие само, наречено Първа световна война, ще може да бъде изживяно от вас отново, включвайки се в бета тестовете на BF1, а ако имате малко късмет и се запишете до 21.08., може да получите достъп до играта даже и по-рано. Това обявиха DICE и EA на страниците на бетата.

Тя ще включва една карта – Sinai Desert Map. Откритите пространства на Синайската пустиня ще направи оцеляването ви далеч по-трудно, отколкото в окопите на европейския континент и ще трябва да използвате максимално тактическите си умения и слабото прикритие на дюните, за да останете жив. Самолети, различни по вид оръжия и помощ в лицето на могъщ брониран танк. Всичко това ще ви даде един добър първи поглед над играта.

Ще получите достъп до два режима: любимият на всички Conquest, предназначен за до 64 играча, които ще се стремят да завладеят една обща цел и режимът Rush, предназначен за мултиплеър с до 24 играещи, в който ще трябва да откриете телеграфния пост на врага и да го откъснете от връзка с основните противникови части.

За да ознаменуват анонса Electronic Arts и DICE публикуваха и изцяло ново видео на играта към играта, което може да видите по-долу.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари