Откритите бета-тестове на LawBreakers започват утре

0
155

Студиото Boss Key Productions, оглавено от Клиф Блезински съобщи, че последната фаза на бета-тестовете на шутъра LawBreakers започват утре на 28 юли и ще продължат до 31-во число на същия месец включително.

Участия в откритите бета тестове могат да вземат всички потребители на PC и PlayStation 4. В рамките на една отворена „бета“ сесия, геймърите ще получат цялото съдържание от предишните стадии на тестовете, включително и четири режима, шест карти и осем герои. Също така, геймърите ги очаква редактиране на баланса и различни малки промени.

По време на тестването, разработчиците ще пуснат два конкурса с разнообразни награди, отделно за всяка платформа. На PC това ще бъде The Early Bird Beta Contest, в който трябва да завършат три мача в рамките на четири часа след пускането на „бетата“, и тогава ще можете да спечелите графичната карта GeForce GTX 1080 Ti или реплика на пушката Aerator от играта.

На потребителите на PlayStation 4 им предстои да публикуват в своите туитове поне един скрийншот от ОБТ на шутъра заедно с хаштаговете #LBBetaPS4 и #SkilledAF. Победителят ще получи специален PS4, украсен в стил LawBreakers.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари