Отлагат дебюта на PC версията на Arkham City с една седмица

0
18

Конзолните геймъри разцъкват играта Batman: Arkham City вече месеци наред, докато версията за персонални компютри още се бави. PC вариантът на заглавието трябваше да дебютира на 15 ноември, но това няма да се случи. Arkham City ще излезе на пазара една седмица по-късно от предвиденото, информира Game Spot.

От Warner Bros. Interactive Entertainment съобщиха, че в Северна Америка играта ще излезе на 22 ноември. На следващия ден Batman: Arkham City трябва да тръгне в Австралия. Във Франция играта ще дебютира на 24 ноември и ден по-късно в останалите части на Европа.

Какви са точните причини за едноседмичното отлагане не се споменава никъде и можем само да гадаем.

Началото на Arkham City заварва Батман зад решетките на един много странен затвор. Там главен надзирател е доктор Хюго Стрейндж, който знае каква е истинската самоличност на Батман. Обитателите на Arkham City са свободни да правят всичко, което си поискат, с изключение на опити за бягство. В играта ще бъдат включени видни врагове на Батман като Жокера и Двуликия.

Действието в заглавието се развива през зимата, а затворът всъщност е цял квартал на Готъм Сити, който е заграден, за да приюти най-коварните злодеи. Дизайнът на сградите, дрехите и всичко останало напомня за трийсетте години на XX век.

В Arkham City уникалните джаджи на Батман ще играят много по-важна роля при битките, отколкото преди. Като недостатък може да се отчете това, че босовете са прекалено лесни за преборване.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари