Отлагат дебюта на Splinter Cell: Blacklist за август

0
34

Приключенският екшън Splinter Cell: Blacklist, който трябваше да излезе на пазара през пролетта, няма да бъде пуснат навреме, а се отлага чак за разгара на лятото. Дългоочакваното заглавие на Ubisoft ще бъде предложено на геймърите на 20 август, съобщи Eurogamer.

За да успокои разочарованите фенове на заглавието игралната компания пусна нов трейлър, който дава свежа информация за шестата част от поредицата Splinter Cell. От него става ясно, че играта ще бъде достъпна за платформите PC, PlayStation 3 и Xbox 360. За момента не се споменава нищо за Nintendo Wii U. Въпреки това, миналата есен изтекоха кадри от версия на заглавието за Wii U в магазините на GameStop в Ирландия. Тогава Ubisoft отказа да коментира въпроса.

Blacklist продължава сюжета на Splinter Cell: Conviction и разглежда закриването на корумпираната агенция Third Echelon. Президентът на САЩ нарежда се създаде нова организация, която се казва Fourth Echelon. Новата агенция събира под покрива си елитни спецове от други държавни организации, които изпълняват мисии по целия свят, възложени им директно от президента.

В новата игра ще бъде представена различна механика на геймплея, позволяваща бързо елиминиране на противниците без забавяне. Ще бъде възможно с лекота да бягате и същевременно да ликвидирате вашите врагове. Ако играете чрез Xbox с Kinect ще можете да разсейвате противниците си, докато се промъквате покрай тях.

Splinter Cell: Blacklist ще бъде задвижван от енджина LEAD Engine, базиран на Unreal Engine 2.5.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари