Отлагат за догодина европейския дебют на Jurassic Park за Xbox 360

0
18

Собствениците на игрални конзоли Xbox 360 в Европа ще трябва да изчакат до следващата година преди да се сдобият с Jurassic Park: The Game. Лошата новина дойде от игралното студио Telltale Games, което разработва заглавието. Причина за забавянето е липсата на издатели, предаде Eurogamer.

Добрата новина е, че версиите за PC и PlayStation Network се движат по план и ще дебютират на 15 ноември, както беше обявено предварително.

Европа е много важен пазар за нас. Ще направим всичко, което ни е по силите, за да пуснем Jurassic Park: The Game в PlayStation Network по едно и също време за Европа и САЩ. Скоро ще се разбере дали това ще стане.”, е написал във форума на Telltale официален представител на игралната компания.

Проблемът с европейската версия за Xbox 360 се състои в това, че Telltale Games няма офис на стария континент и има нужда от издател, който да разпространи дисковете с новата игра. Игралното студио е сигурно, че няма шанс заглавието да излезе в Европа до края на годината, но негови представители са обещали това да стане възможно най-скоро.

В сайта на Telltale вече могат да се правят предварителни поръчки за специални версии на Jurassic Park: The Game за Mac и PC, които ще предлагат допълнителни екстри. Сред тях е специален идентификационен бадж на InGen, реплика на рекламна брошура с карта на самия Джурасик парк, нашивка за униформа на служител от парка, книжка от 32 страници с инструкции на InGen и други.

Геймърите, които поръчат предварително играта получават отстъпка 10 щатски долара от оригиналната цена и вместо 49.99 долара ще платят само 39.99. Приемат се и международни поръчки, но те ще бъдат изпълнени по-късно и пакетите едва ли ще пристигнат преди Коледа.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари