Настоящият разработчик на Kerbal Space Program, Star Theory Games, сподели в специално съобщение към общността зад играта, че втората част на KSP няма да излезе тази година. Kerbal Space Program 2 е запланувана да излезе чак през есента на следващата година.

„Желаем да споделим нова информация за всички фенове Kerbal Space Program 2“, пишат Star Theory Games. „Ние ще пуснем Kerbal Space Program 2 през есента на 2021. Както знаете, ние работим усърдно, за да направим възможно най-доброто и най-автентично продължение на KSP. Това е амбициозна цел. Ние създаваме голяма, мащабна игра, пълна с нови характеристики, но за да изпълним целите ни ще ни отнеме повече време, отколкото преди очаквахме. С всичко това, което се случва в момента около COVID-19, ние се сблъскваме с множество уникални предизвикателства, които изискват повече време за преодоляването им по един безопасен начин. Знаем, че това не са новини, които сте очаквали да научите, но в крайна сметка ние трябва да вземем най-доброто решение за разработката на Kerbal Space Program 2“, допълват Star Theory Games.

Понастоящем Kerbal Space Program 2 е планирана да се появи за PC и настоящето конзолно поколение, но поради така стеклите се обстоятелства е възможно да я видим и за Xbox Series X и PS5, вероятно.

KSP се появи като заглавие в етап на ранно развитие преди девет години от оригиналния разработчик на играта Squad. Първата официална версия на Kerbal Space Program излезе чак през 2015. Космическите и астроентусиастите харесаха заглавието, заради автентично предадената физика и подробно изложените инструменти, както и моддинг поддръжката. В KSP управлявате забавни зелени човечета – кърбъли – които се впускат в интересни мисии по изследване на Космоса.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари