В края на лятото тази година, Microids обявиха, че класическата приключенска игра Syberia ще направи завръщането си с изцяло новата игра The World Before. Тя трябваше да излезе през тази седмица, но това няма да се случи. Вместо това, Syberia: The World Before е забавена за първото тримесечие на следващата година.

„Ние сме отдадени над пускането на възможно най-добрата игра, която ще предложи всепоглъщащо приключение, което ще ви отведе към и ще остане предано на вселената на Беноа Сокал. Към настоящия момент е необходимо обаче да си дадем още малко време, за да финализираме разработката във възможно най-добрите условия“, пишат Microids. „Ние сме вече доста уверени и чакаме с нетърпение да споделим повече подробности с вас за новото приключение на Кейт Уолкър. Убедени сме, че играещите ще са нетърпеливи да играят следващия епизоди в сериите. Без никакво съмнение, Syberia: The World Before ще е един от големите епизоди от сериите Syberia.

Новината за отлагането на премиерата на Syberia: The World Before със сигурност разочарова мнозина, но съвсем не е изненадваща с оглед на всички други игри, които бяха забавени, поради настоящата глобална ситуация.

Syberia се явява класически образец за видеоигрите в приключенския жанр. Дело на белгийския автор на комикси и художник Беноа Сокал, първата игра се появява преди 19 години, като следват продължения, появили се през 2004 и 2016.

Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари