Мнозина очакваха това да се случи: Ubisoft обявиха, че изместват излизането на Skull and Bones и забавянето не е малко – от 09.11.2022 за 09.03.2023, предава PlayStation Lifestyle. След години на несигурност дали въобще ще видим на бял свят пиратското приключение на Ubisoft, забавянето не звучи чак толкова много. А и новата дата означава, че премиерата на Skull and Bones няма да бъде засенчена от излизането на God of War: Ragnarok, която излиза на осми ноември.

„Макар и разработката на този етап да е приключила, допълнителното време ще се използва, за да оптимизираме допълнително завършената игра и да нанесем нужния баланс, използвайки обратната връзка от играещите, която идва от техническите тестове и програмата ни за инсайдъри, които се проведоха в последните две седмици. Това решение е правилно, както за играчите ни и за успеха на играта в дългосрочен план, тъй като девети март 2023 се явява подходяща дата за излизане за този уникален нов бранд“, пишат от френското студио. Явно времевият прозорец се явява нещо важно за Ubisoft. Горе-долу по това време излизат Call of Duty: Modern Warfare 2, Bayonetta 3 и Sonic Frontiers. Що се отнася до март месец, то си струва да се отбележи единствено преработената версия на Resident Evil.

Анонсирана през 2017, Skull and Bones трябваше да излезе през следващата година, но впоследствие беше забавена за 2019, а впоследствие за 2020,2021 и 2022.


Коментирайте статията в нашите Форуми. За да научите първи най-важното, харесайте страницата ни във Facebook, и ни последвайте в Telegram и Viber или изтеглете приложението на Kaldata.com за Android, iOS и Huawei!

Абонирай се
Извести ме за
guest

0 Коментара
Отзиви
Всички коментари