Отложиха Paris Games Week заради коронавируса

0
37

Ето, че поредното събитие в гейминг индустрията беше отложено в резултат на коронавирус пандемията, като този път в лицето на Paris Games Week, за което стана ясно, че няма да се проведе тази година.

Организаторът на мероприятието Sell (Union of Publishers of Leisure Software) обяви в блог публикация, че шоуто, което щеше да отбележи своята десета годишнина няма да се придвижи напред поради “технически и логистични усложнения” що се отнася до организацията на PGW.

“Тази година щеше да бъде специална, с богат каталог от нови заглавия и специално издание по повод годишнината, която бяхме развълнувани да отпразнуваме с вас”, пише екипа. “Вече се подготвяме за новогодишното издание и нямаме търпение отново да се срещнем с вас.”

Както вече знаем, поредица от събития и конференции бяха засегнати по света след като коронавирус пандемията остави огромен отпечатък върху световната икономика и самите хора. В гейминг средите огромни мероприятия като GDC, Gamescom и E3 бяха сред първите, които отстъпиха назад в името на здравето и сигурността както на своите служители, партньори и доброволци, така и на посетителите от цял свят. 

Имайки предвид сериозността на ситуацията в момента и нейното отражение върху всички отрасли навсякъде, съвсем няма да бъде изненадващо ако последват още отмени на популярни форуми като превантивна мярка.

0 0 глас
Оценете статията
Абонирай се
Извести ме за
guest
0 Коментара
Отзиви
Всички коментари